Geldig tot 31-12-2021

SingularStays biedt u de fantastische complementaire ervaring tijdens uw verblijf, om de oudste wijnmakerij in Valencia te leren kennen in handen van Proava.

Deze agrarische Celler uit de dertiende eeuw heeft een perfecte staat van bewaring in de oude stad. In de verschillende kamers werden wijn, olie en granen verwerkt en opgeslagen. Door de eeuwen heen ging de activiteit verloren als een wijnmakerij, maar ze begonnen tabernakel activiteiten uit te voeren.

Tot op de dag van vandaag worden er nog steeds wijnactiviteiten uitgevoerd. Vanuit SingularStays bieden wij onze klanten de mogelijkheid om bij de Celler te boeken voor een proeverij.

 

Express-proeverij + bezoek

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur

*Mogelijkheid van wijzigingen van het schema en de dagen, afhankelijk van de groep

Prijs: € 5 per persoon

Als u uw appartement al heeft geboekt bij SingularStays en u uw verblijf wilt afronden met deze ervaring, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een e-mail (reservas@singularstays.com), door ons kantoor te bellen (+34) 960611111) of stuur ons een WhatsApp (+34 665313223).

Als u daarentegen uw appartement nog steeds niet in Valencia heeft geboekt, klikt u op de volgende link om een passende appartement te vinden. Als u deze ervaring leuk vond, kunt u deze bij ons huren.