Geldig tot 31-12-2021

SingularStays biedt de mogelijkheid om onze klanten een amusante prive-reis te maken met een riksja door Valencia, met dank aan het bedrijf Tricycling.

Het is een geweldig idee voor kinderen, mensen met beperkte mobiliteit of voor mensen die op zoek zijn naar een ander plan.

Het tricycling heeft drie routes ontworpen van verschillende duur, afstand of de prijs: Ciutat Vella, Turia Rivier en The City of Arts & Sciences of het zeegebied.

Ze zijn volledig flexibel aan te passen aan de wensen van de klanten, u kunt de route zelf aanpassen (op de voorwaarde dat het mogelijk is met de riksja) aan de duur en het schema. Het bied ook de mogelijkheid om uw evenement aan te passen naar iets verschillends (bruiloften, cadeaus, afscheid...)

Tijdens de rondleiding kan de klant beslissen waar te stoppen, hetzij om foto's te nemen of verken een gebied die uw aandacht trekt.

Tricycling biedt een breed scala van talen voor tours (Spaans, Engels, Italiaans, Nederlands, Belgisch, Arabisch, ...)

Een maximale service van 9 personen wordt aangeboden. Ze hebben 3 rickshaws met goedgekeurde elektrische assistentie om maximaal 3 personen te vervoeren. Vanzelfsprekend zijn de rickshaws verzekerd.

Dankzij de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen SingularStays en Tricycling, kunnen onze klanten genieten van exclusieve kortingen en goede prijzen:

· 15% korting voor klanten die tot twee dagen van tevoren boeken

· Korting voor groepen: 1 gratis persoon voor elke 5 klanten

· Rondleiding met gids per fiets, privé en persoonlijk

Als u een van de tours wilt boeken, kunt u dit doen via een oproep naar Singularstays op 960611111 of 665313223 of rechtstreeks contact opnemen met Tricylcing om aan te geven dat u SingularStays-klant bent die van de geweldige kortingen genieten.