Waarom Singular Stays?

Ploeg van het Verhuur Agentschap Singular stays.
valencia

De deur openen van elk van onze accommodaties voor individuen, koppels, families of groepen vrienden die ergens in de Gemeenschap van Valencia een paar dagen komen genieten is onderdeel van ons werk, elke dag opnieuw. Ons belangrijkste doel is ervoor zorgen dat al onze gasten zich thuis voelen en alles wat ze nodig hebben (en net dat ietsje meer) binnen handbereik hebben.

Een professioneel team van liefhebbers van het toerisme ontdekt nieuwe plekken om te delen met onze gasten tijdens hun verblijf in de SingularStays accommodaties. Accommodaties voor dagen, weken of maanden in de beste wijken van de stad Valencia en andere steden zoals Peñiscola, Puzol, Moraira, El Bosque - Chiva, El Vedat de Torrent, El Puig of Pobla de Farnals, etc. Allemaal plaatsen perfect voor een vakantie, perfect om een paar dagen weg te zijn van uw routine of u thuis te voelen als u op zakenreis bent.

SingularStays heeft een eigen app, zodat u kunt kennismaken met al onze accommodaties, hun beschikbaarheid, routes om de bestemming te leren kennen, aanbevolen plaatsen en nog veel meer verrassingen. Download de app nu op uw telefoon en geniet van een reis of een ander uitje.

Dit zijn enkele van de functies die ons uniek maken. Het team en de ervaringen die u kunt beleven met SingularStays. Leer ons kennen!

Gratis vroege & late Check-Out (afhankelijk van beschikbaarheid)

Wij bieden u de mogelijkheid om direct in te checken wanneer u aankomt in Valencia, of later uit te checken op de laatste dag.

Zodat u tot de laatste minuut van uw reis kunt genieten

6% korting met de code SINGULARCODE

Maak uw reservering via onze website en gebruik de code SINGULARCODE om een korting van 6% te ontvangen.

Geniet van uw verblijf voor de beste prijs en maak gebruik van onze online promotie!

Gegarandeerd welkomstpakket

Wij weten dat reizen soms vermoeiend is, wanneer u in uw apartment aankomt kunt u genieten van de snack, herstellen van de reis en beginnen met het ontdekken van Valencia.

Flexibel en op maat gemaakt!

Appartementen voor families, koppels, managers en groepen. Ideaal voor een vakantie of voor een zakenreis naar de stad van Valencia.

Variabele verblijfsduur. Je kan het maandelijks, wekelijks of per nacht huren.

Beste prijs garantie

We weten dat het soms even zwaar kan zijn en daarom willen we jullie de beste prijs aanbieden die beschikbaar is op de markt.

Ontdek Valencia en ervaar een geweldige ervaring met SingularStays!

24/7 Klantenservice

Geniet zonder zorgen van je verblijf dankzij onze klantenservice die 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar zijn. Wij zijn hier voor je wanneer je ons ook maar nodig hebt!

Wij helpen je voor, tijdens en na je overnachting.

Wij geven om de details!

Al onze SingularStays appartementen zijn door ons team uitgekozen en zijn gevestigd in aangename locaties en in de beste zones van Valencia.

Volledig uitgerust met een keuken en gratis wifi!

Alles helder en zonder verassingen!

Geen onverwachte kosten!

Alle belastingen en kosten zijn inclusief in the verhuurprijs.

Jouw vertrouwen in ons is wat ons het meeste uitmaakt!

Voel je thuis en in je eigen taal.

Een lokaal kantoor in hartje stad. Met meertalig sprekend personeel die gedurende heel de dag aanwezig zijn voor jou voor uitstekende klantenservice.

Het maakt niet uit waar je vandaag komt, je voelt je hoe dan ook thuis!

Verander gratis van gedachte!

Wij weten dat het leven ook onverwachts de andere kant op kan gaan, rekenen wij geen kosten voor enige veranderingen in de reservering.

Bij SingularStays straffen wij de klanten niet voor het veranderen van hun gedachtes!